Свързани новини

30.06.2010 09:56

Юри Галев почина

Видян 1872 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази сутрин внезапно почина Юри Галев. Най-вероятна причина за смъртта е нов инфаркт или разширение на стария инфаркт, който го порази преди броени дни.


Непосредствената причина за смъртта е остро ритъмно нарушение. Това е мнението на проф. Милан Миланов. 47-годишният Галев бе приет на 20 юни, в Централна пироговска реанимация в тежко състояние, с пет прострелни рани, на апаратно дишане и с опасност за живота. Той претърпя и две сложни операции. При проверка се оказа, че Галев е здравно неосигурен. След няколко дни получи инфаркт на миокардата.
-----
През 1995 г. Юри Галев бе арестуван, след като нахлул в хотел "Рила" в Боровец и стрелял безразборно с автомат "Калашников". Същата година Галев и хората му участват в престрелка с Косьо Самоковеца в кръчма в Бели Искър. Ранени са трима невинни. На 31 декември 1995 г. Галев участва в зрелищен масов побой в дискотека в Монтана. В самото начало на 1996 година нахлува в бар в Перник и стреля с автомат в тавана и витрините зад тезгяха на бармана. През юни 1999 г. отново нахлува в злополучния хотел "Рила" и потрошава бара. Полицията го задържа за кратко и го пуска. През август 2001 г. бе обявен за издирване за отвличане на 31-годишен софиянец. Година по-късно отново бе задържан по обвинение в блудство. На 9 февруари 2009 г. неизвестни наемници стреляха по Галев на пътя между Боровец и с. Бели Искър, но уцелиха само колата му. В началото на февруари четирима приближени на Галев бяха задържани от полицията за палеж на офис на фирма "Бороспорт". Огънят лумнал три дена, след като Галев и негови приятели биха охранители на лифт в Боровец след скандал със сина му.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,