27.06.2010 18:29

Наши проститутки превзеха Мондиала

Видян 6583 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският национален отбор по футбол не се класира за Световното първенство в ЮАР, но за сметка на това  един друг отбор превзе терените южно от Екватора. Полицията  в Кейптаун и другите големи градове, където се провежда Мондиалът, излови при специализирана акция над 40 сводници и повече от 100 проститутки от Източна Европа вчера. По-голяма част от работещите момичета били от България, Русия и Украйна и се представяли за екзотични танцьорки, уточнява БТА.


Полицията първо е ударила стриптийз клуб Арабеск в Кейптаун, където са закопчани 17 сводници и 30 проститутки. Всички те били гастрольори и влезли абсолютно нелегално в ЮАР, за да направят пробив на пазара за секс услуги по време на Световното. Местният контингент, който практикува най-древната професия из заведенията на бреговата линия обаче, явно е изпял на полицията за „нелоялната конкуренция“ на нашите гърли, които били представителна извадка от каймака на гилдията си в София.


„Мръсни курви, долни пришълки, подбиха ни цените! Иззеха ни клиентелата, туристите ги предпочитат, а на тях не им стига и се мятат на футболисти. И понеже са бели, ги мислят, че са чисти“, недоволства абаносовата Изабела, която заработва в бар Victoria & Alfred в Кейптаун. Тя е висока, красива, но буквално смъртоносна. Преди началото на първенството тя се е трудила за нищожните 12-15 долара на сеанс, които се е надявала да удесетори по време на турнира. Ниските тарифи обаче пораждат високи рискове. Туристите предпочитат чуждестранните момичета, защото ЮАР е с най-големия процент заразени с вируса на СПИН. В страната на Мартин Лутър Кинг и Нелсън Мандела 5,7 милиона души са с ХИВ. Само за 2008 г. над четвърт милион южноафриканци почиват от СПИН. После  правителството отпуска 25 млн. долара, за да се осигури информация на 91% от населението как да се предпази от ХИВ.


Ценоразписът на услугите в по-елитните публични домове в ЮАР в навечерието на Световното бе много солен на първо четене - 100-150 долара за френска любов и 300 долара на час за пълна  програма. Българките и труженичките от бившите съветски републики обаче свалили цифрата почти наполовина и оставили без хляб домакинките на Мондиала.


По преброяване на южноафриканския вестник The Citizen в момента в страната се намират 40 000 проститутки. Над половината от тях са от бившия Източен блок.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог