Свързани новини

15.06.2010 17:07

Трима косовари нападнаха международен влак

Видян 1469 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трима косовари нападнаха шафнерката и се опитаха да оберат пътниците в международния бърз влак от Москва към Солун. Един от нападателите, 50-годишен косовар, пребиваващ незаконно у нас, е задържан. Двамата му съучастници се издирват, съобщиха от МВР.


Екшънът се разигра вчера рано сутринта, докато част от пътниците все още спели. Трима маскирани нападнали шафнерката на влака малко след гара Плевен в посока гара Червен бряг. Нападателите ударили жената по лицето, заплашили я  и я заключили в купето, след като тя отказала да им съдейства да претарашат багажа на спящите във вагона пътници. След получения в 6:40 ч. сигнал за инцидента незабавно били изпратени няколко групи на Транспортна полиция в посока гара Зверин. Там влакът бил спрян по разпореждане на централния диспечер на БДЖ.


Нападателите не били открити в композицията, но свидетели дали подробно описание за тях. Незабавно били предприети заградителни действия, на входа и изхода на село Зверино били поставени контролно-пропускателни пунктове. При претърсване на района, в близост до моста на селото, бил забелязан укриващият се там косоварец. При опит да бъде проверен той заплашил полицаите с голям автоматичен нож. Последвали бързи действия от тяхна страна и А.Х. бил задържан и отведен в управлението на Транспортна полиция в Мездра.


Полицаите установили, че никой от пътниците във влака не е пострадал, нямало и липсващ багаж. След проверката влакът е отпътувал за София. Работата по случая продължава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне