11.06.2010 17:53

С писмо до Обама търсят изчезналия Петър

Видян 2276 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Владимир Димитров, баща на изчезналия Петър е написал писмо до американския президент Барак Обама, в което иска съдействие за изясняване на случая. 
"Не обвинявам никого за нищо, но за да мога да изискам от българските институции да издирят сина ми, ми е необходимо реално доказателство, че е напуснал сградата на посолството затова се обръщам към вас с огромната молба да ми съдействате. Убеден съм, че органите за сигурност на посолството на САЩ разполагат с достатъчно доказателства, които да ме убедят, че той е напуснал сградата и да ме информират за неговото психическо състояние при напускането, тъй като виза му е била отказана", се заявява в писмото на бащата. Родителиете изгледаха записите от камерите в посолството, но на тях никъде не се вижда синът им да напуска сградата. Заснето е само влизането му вътре, потвърди пред журналисти таткото на Петър.


Допълнителна мъгла в случая с мистериозното изчезване на момчето хвърлят и две загадъчни съобщения по телефона, получени няколко дни по-късно. Едното от тях информира семейството, че четирима от приятелите на сина им са задържани за разпит в посолството. Второто гласи кратко и ясно : "Задължително искай да видиш записите от излизането му".
От дипломатическото представителство твърдят, че момчето е напуснало сградата, но нямат никакви доказателства за това. От пресцентъра на американското посолство обещават пълно съдействие за намирането на Петър и изказват надежди той да е жив и невредим.
 На 12 май в 14:30 ч. Петър Димитров отива в американското посолство, за да вземе виза за студентска бригада. На влизане в сградата Петър оставил багажа си в колата на приятели - момиче и момче. Момчето се отдалечило да паркира автомобила, а момичето отишло да го изпрати до входа. В последствие приятелите му го чакали до 17:00 ч., но Петър така и не се появил. 
Момчето имало в себе си 50-60 лева и банкова карта с 300-400 долара, които и до момента не са изтеглени. Бащата твърди, че той не е агресивен и не се разочарова лесно. И до сега никой не може да даде повече информация за младежа. След влизането му посолството, Петър просто изчезва мистериозно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната, но