01.06.2010 15:06

Деца превзеха летище

Видян 1317 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Надуваеми пързалки и батути, клоуни, игри и планина от сладолед превърнаха варненското летище в истински лунапарк по случай деня на детето. Празникът бе организиран са всички деца от социални домове във Варненска област (от гр. Провадия, с. Бързица и гр. Варна) и други малки приятели на аеропорта и бъдещи авиатори.


Оператор на варненският аеропорт, организира необичайното за летище събитие на площ от близо 10 000 кв.м. , с изглед към самолетите, които децата рисуваха и подредиха в изложба. За място на детския празник бе избрано пространството, където догодина ще започне строежът на новия пътнически терминал на летище Варна. "Залагаме доброто настроение на това място още отсега", казаха служители, които днес бяха влезли в ролята на доброволци – клоуни и техни помощници. Да са здрави и щастливи и много да се забавляват пожела на децата главният изпълнителен директор на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт мениджмънт" АД Дирк Шусдзиара. Вкусният прясно изцеден плодов сок, с който малките гости на летището бяха почерпени е закупен в помощ на лечението на 12-годишната Таня, болна от левкимия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените