31.05.2010 10:45

Цонев: ДПС никога няма да направи коалиция с ГЕРБ

Видян 1951 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не се учудвам затова, което става в Бургаския район, но не съм знаел за въпросните измами в общината", заяви Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС в коментар за злоупотребите с право на строеж в общината.


Според него ДПС има какво да каже за управлението, но ГЕРБ не ги изслушва и няма диалог. По думите му между ГЕРБ и ДПС не може да има политическо, конструктивно или каквото и да е сътрудничество. ДПС никога няма да направи коалиция с ГЕРБ, обърна се депутатът към премиера Борисов. Хората не са доволни от него и управлението му, категоричен е от своя страна Цонев. Доверие от страна на избирателите на ДПС към Борисов няма и политиката, която води, не им харесва, смята Цонев. Към този момент са извършени над 650 проверки на общините, управлявани от ДПС, като ДПС подкрепя това, но определено има натиск. В община Кърджали има над 110 проверки и това е тенденциозно отношение към общините, управлявани от ДПС и това е отношение и към избирателите на ДПС, изрази своето мнение Цонев. Според него това, което остане след тези проверки, няма да могат да бъдат отправени обвинения.
ДПС е конструктивна опозиция на ГЕРБ, но не да критикуваме всичко – има успехи в борбата с корупцията, има воля да се провежда една по-решителна политика в областта на сигурността, но икономическата политика определено заслужава критика, уточни още Йордан Цонев. Според ДПС са необходими реформи и съкращаване на административни разходи. Запитан защо лидерът на ДПС Ахмед Доган го няма в публичното медийно пространство, Йордан Цонев обеща, че ще го помоли да гостува в студиото на предаването. Той присъства и казва нещата, които трябва да се чуят, добави в заключение зам.-председателят на ДПС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион

Един ден, в който ще гледате философски на живота

Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще