Свързани новини

21.05.2010 11:45

Отново отложиха делото срещу братя Маргини

Видян 3087 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съдът отложи за 7 юни делото срещу братята Красимир и Николай Маринови, които заедно с Иво Карагеоргиев, Стефан Рангелов, Борис Илиев и Веселин Тошев са подсъдими по дело за подготовката на три убийства – на Любен Гоцев, Иван Тодоров – Доктора и Никола Дамянов, предаде БГНЕС.


За 7 юни съдът даде на прокуратурата още една възможност да бъде разпитан анонимният свидетел. Той не се яви на заседанието днес. Градският прокурор Николай Кокинов обясни, че след миналото заседание се е свързал по телефона с него, но свидетелят обяснил, че е притеснен и не желае да се появява в съдебната палата. Притеснен е за безопасността си и се бои, че ще има последствия за него и близките му. Свидетелят не е уведомявал прокурора, че е бил заплашван. Николай Кокинов обясни, че няма правен способ, по който обвинението да го доведе принудително в съда. Свидетелят е готов да обясни поведението си пред съдебния състав по телефона, ако съдът пожелае. Кокинов каза, че анонимният свидетел е заявил, че няма какво повече да каже по това дело. Прокурори по делото Маргините са той и зам. градският прокурор Роман Василев.
БГНЕС припомня, че анонимният свидетел бе разпитан на едно от предните заседания. Тогава той заяви, че лице с прякор Мравката му разказал, че Маргините и Иван Тодоров – Доктора са в лоши отношения. Мравката е бил подсъдим по друго дело. Извън конкретното дело на въпрос дали към прокурор Роман Василев дали ще обжалва вчерашното решение на ВСС да бъде наказан с порицание заради репликата „престъпник“ по време на ареста на Николай Цонев, той заяви, че няма да обжалва решението на висшите съдии и поема цялата отговорност за своите действия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на