30.04.2010 16:54

Цветанов: Доказваме, че има политическа воля за противодействие на организираната престъпност

Видян 1004 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Министерството на вътрешните работи предприема комплекс от мерки преди летния сезон, свързани с предстоящия активен трафик, за да обезпечи сигурността на транзитно преминаващите граждани и чуждестранните туристи в България, каза министър Цветанов, цитиран от БГНЕС.


Доказваме с успешни реализации, че има категорична политическа воля за противодействие на организираната престъпност и корупцията, подчерта министър Цветанов. Полицейските операции за пресичане на магистралните грабежи, както и системният подход на дирекциите “Инспекторат” и “Вътрешна сигурност” на МВР при случаите на корупция са пример за това. Той благодари за доброто взаимодействие на всички посолства, които имат офицери за връзка в страната. Осъществяваме добър обмен на оперативна информация, което гарантира бърза и адекватна реакция в борбата с трансграничната престъпност, добави министърът.
Дипломатическите представители бяха подробно информирани и от главния секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев за конкретните стъпки за прецизиране на граничния и пътен контрол, облекчаване на процедури и изисквания във връзка с влизането, преминаването и напускането на българската територия от чуждестранни граждани.
Представители на агенция "Митници”, агенция „Пътна инфраструктура” и Министерството на здравеопазването също дадоха разяснения по теми от тяхната компетентност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог

Сравнително труден и напрегнат ден

Сравнително труден и напрегнат ден, най-вече в