Свързани новини

23.04.2010 10:31

Капон реди декор за Барека

Видян 2316 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившата депутатка Мария Капон реди декора за бъдещо студио на бившата тв звезда Николай Бареков. Теренът е край езерото Ариана в София и е отстъпен от т.нар. Котараци, които са стари приятели на журналиста. Вероятно той ще опита да развие мрежата си от сайтове в интернет-телевизия, прогнозират колеги. Няма да е проблем, защото не е тайна, че зад него стои медийната империя, свързвана с ДПС и Корпоративна търговска банка.


Капон е получила поръчката, защото двамата с Барека са близки отдавна по пловдивска линия. Освен това, нейната рекламна агенция има опит в декорите. Дълги години тя беше лидер при подреждането на панаирни щандове. Напоследък обаче червеният олигарх Георги Гергов я отстрани от своите палати. Не е ясно докога, тъй като бизнесменът бе атакуван през седмицата да върне на държавата дела в Пловдивския панаир. Срещу него излезе лично министър Трайчо Трайков, който от месеци го проверява.


Цялата врява налива допълнително масло в предизборните страсти, които вече се разгарят под тепетата. Вече се говори, че Бареков може да се окаже кандидат за кмет от ДПС, а Гергов – от БСП. Покрай цялата каша удар отнесе и кметът Славчо Атанасов, близък до президента. Той бе атакуван заради апетитен имот, който е придобит от баща му. Атаката тръгна точно от Барековия сайт и вестниците от кръга на Корпоративна банка, което едва ли ще да е случайно.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и