Свързани новини

23.04.2010 10:06

Вземат имение за 1,5 млн. и хотелите на Масларова

Видян 3626 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двата луксозни хотела в курорта Баните край Стара Загора, за които министър Дянков оповести, че са строени с крадените пари на Емилия Масларова, ще бъдат отнети в полза на държавата, реди последната клюка.


В схемата влизали двата огромни комплекса и „скромно“ имение, в което Масларова обичала да се усамотява. Само данъчната оценка на въпросния имот била повече от 180 000 лева, а реалната стойност превишавала 1,5 милиона лева.


Хора, работещи в имението, се кълнат, че то се ползвало само от червената дама и семейството й, макар по документи да се води на трето лице. Нещо като Сараите на Доган, дето са писани на Николай Вълканов. Из кулоарите на парламента се шушука, че бившата социална министърка може да отнесе още едно обвинение заради луксозните имоти.


„Старозагорци отдавна плачат от наглостта на семейството, което за няма и 10 години чрез подставени лица успя да направи обръч от семейни фирми и чрез нескончаем низ от далавери да приватизира национални обекти, както и да си присвои благи обществени поръчки без никакъв конкурс“, пише анонимен посетител в интерет форум. По негови думи работниците от централата на ТЕЦ Марица-Изток били принуждавани да карат годишния си отпуск в Масларовия хотел край Баните, както и в двата комплекса на Пампорово и край морето. Хората се водели на рехабилитационни процедури. Пакетите за почивка били в порядъка на 700 лв. за около 4-5 дни – колкото 5-звездна седмична ваканция със самолет в Турция или Египет, като работниците въобще нямали право да си избират процедурите за здраве.


В ироничен коментар на подобни теми Масларова заяви, че дарява всички богатства, които според нея само й се приписват.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион