Свързани новини

20.04.2010 09:42

Борисов: Цялата държава е превърната в схеми за ограбване

Видян 1418 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Не съм предполагал, че цялата държава може да е превърната в схеми за ограбване, заяви премиерът Бойко Борисов по бТВ, цитиран от БГНЕС.


Държавата уж има участие, а всъщност нула възможност да влияе, каза премиерът. Според него много трудно е да се намерят читави хора за ръководни длъжности. Той каза, че при някои от кандидатите не само, че не стават, но веднага след това службите трябва да ги проверяват. За това той върви по обратния ред – разглежда документи и хора, срещу които няма претенции от страна на съответните институции, защото има много малко неоцапани хора. Тези 20 години са направили хората изключително приспособими към схеми, заяви премиерът.
Борисов разказа, че не е познавал кандидата за нов здравен министър Анна-Мария Борисова, но от различни страни е чул препоръки за нея. Самият той се срещнал с нея на един разклон за Велико Търново и е останал доволен от нейните идеи за реформи в здравеопазването. Това, че не е много диалогична е качество, според него. При диалогичните може всеки да отиде и той да се опита да угоди на всички. Според Борисов закриване на болници няма да има, а преструктуриране. Най-големите задължения са правени от големите болници, каза още Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв