Свързани новини

14.04.2010 15:02

Гръцкият парламент одобри реформа в данъчната система

Видян 2011 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гръцкият парламент одобри реформа в данъчната система, необходима на страната, за да събере максимално приходи, в борбата срещу безпрецедентната криза с дълга, предаде БГНЕС.


"Законът за данъците беше приет с мнозинство", заяви зам. председателят на гръцкия парламент Григорис Ниотис. 158 депутати подкрепиха, а 126 се обявиха против приемането на новия закон. Определяйки новата данъчна система като "революционна", премиерът Георгиос Папандреу заяви, че страната трябва да изостави практиките, свързани с излишни разходи, ако иска да има надежда за икономическо възстановяване. "Страната може и да успее да избегне финансовия банкрут и да се намира в позиция на завръщане към стабилност и развитие, но промяната в модела на управление е предисловие за това", заяви той от парламентарната трибуна по време на дебата за новия закон. "Законът за данъците е революционен за Гърция", каза още гръцкият премиер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак