Свързани новини

11.04.2010 15:03

Хванаха бос на контрабандата с цигари в София

Видян 3561 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от основните дилъри на цигари без бандерол в София е задържан, съобщи МВР.  В дома му са открити


над 120 000 кутии папироси, 79 060 евро и 18 500 лв.


36-годишният В.С. е засечен в събота от полицаи на Трето РПУ по време на специализирана полицейска операция по предотвратяване и пресичане на престъпления с акцизни стоки. Той бил спипан, докато карал лекия си автомобил Хонда Акорд в кв. Красна поляна. В колата полицаите открили 1978 кутии цигари от различни марки без бандерол. В хода на операцията, след съгласуване с дежурен прокурор от Софийската районна прокуратура, криминалистите претърсили къщите на В.С. и на майка му - К.С., както и прилежащите към тях четири гаража. Там са намерени над 124 000 кутии цигари от различни марки. В дома на дилъра полицаите открили и укрити 79 000 евро и 18 500 лв.
В.С. и майка му са задържани, а материалите по случая са предадени на прокуратурата с мнение за образуване на бързо производство по чл.234 от НК.
Със задържането на В.С. е пресечена дейността на един от основните снабдители на търговски обекти и улични дилъри на цигари без бандерол на територията на София, смятат разследващите. Криминалистите от Трето РПУ работят по версията, че арестуваният е един от главните доставчици на търговците на лицензирана стока в района на Женския пазар.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,