Свързани новини

07.04.2010 14:48

Иван и Андрей с член на СЕМ

Видян 2183 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нова телевизия ще се сдобие с голямо лоби в СЕМ според предвижданите промени в състава на членовете му. Новите двама надзорници на медиите, които предстои да бъдат назначени от ГЕРБ след гласуване в парламента, са свързани с частния канал. Едното предложение било София Владимирова. Тя отговаряше за гостите в Сблъсък, докато Иван и Андрей правеха скандалджийското предаване по бТВ.
Изненадващо (от тяхно име) София взе пиара на Румяна Желева. Това логично превърна и без друго неспасяемия случай на блондинката в международен скандал. Цяла Европа пощуря да се подиграва на България и на правителството заради слабата подготовка и неадекватното поведение на кандидат-еврокомисарката ни по време на препитването й в Брюксел и след това. А Бойко претърпя най-големия си медиен и имиджов удар. Пък не беше и толкова отдавна – шокът и ужасът Желева ни тресяха от 12 до 27 януари тази година.
При последната й поява, свързана с промоция на книгата на шефа на ЕНП Вилфред Мартенс в София, когато Румбата започна да сипе огън и жупел срещу медиите у нас от трибуната, премиерът Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова просто станаха и си тръгнаха.
Коментаторите смятат, че издигането точно на момичето на Иван и Андрей в органа със засилено влияние на Първанов, е дружески шарж от страна на управляващите към президента.
Братът на Олга Лозанова, програмен директор на Нова и съпродуцент на повечето издания на Биг Брадър, бил другата кандидатура на ГЕРБ за СЕМ. Това е критикът Георги Лозанов, който минава за близък до Цветелина Бориславова.



Волен ставал отговорник за тв политиката



Волен Сидеров щял да бъде негласният ръководител на медийната политика на управляващите. Както е известно, лидерът на Атака, който напоследък адвокатства на изпълненията на Ахмед Доган спрямо журналисти, декларира безрезервна подкрепа за ГЕРБ. Самият Сидеров нашумя именно като публицист, преди да се хвърли в политиката. Най-известен стана с аналитичното си шоу по телевизия СКАТ, което даде името на неговата партия Атака и му отвори вратите на парламента.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби

Съвсем не лек ден в бизнеса

Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от