Свързани новини

07.04.2010 10:46

Фандъкова: Пътищата в София се нуждаят от 3-4 млрд. лева

Видян 1775 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Необходими са 3-4 милиарда лева за цялостно ремонтиране на пътната мрежа в столицата, която е с площ около 20 милиона кв.м. Но бюджетът на Софийска община е едва около 1,2 милиарда лева, заяви кметът Йорданка Фандъкова, цитирана от БГНЕС.


Пътната мрежа в София, която е с дължина около 3000-4000 км, не е рехабилитарана от почти 20 години, допълни столичният кмет. Тя отбеляза, че парите днес не са проблем. Те са толкова, колкото и през миналата година. Фандъкова уточни, че става дума за средства за ремонт на дупки. Истинският проблем е липсата на време, затова столичните улици и булеварди бяха ремонтирани по време на празниците, когато движението не беше натоварено. Кметът отбеляза, че има пари за цялостно ремонтиране на улици и булеварди. Тя съобщи, че се очаква да бъдат ремонтирани части от булевард "Драган Цветков", улица "Цар Симеон", "Константин Величков" в северна посока и "Христофор Колумб". Фандъкова изрази удовлетворение от начина, по който са ремонтирани или закърпени дупките.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.