Свързани новини

01.04.2010 11:55

Първанов: Връщат се нрави, характерни за началото на прехода

Видян 1667 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не сме надскочили правомощията си с вицепрезидента. И през ума не ни минавало. Това заяви на среща с инициативния комитет по издигането му за втори мандат Георги Първанов, цитиран от БГНЕС.


“Все си мисля, че това беше подкрепа за един силен, активен, ефективно действащ президент, а не протоколен и фасаден”, каза пред своите поддръжници държавният глава. По неговите думи, кризата е необходимо условие за успешно прилагане на антикризисните мерки при пълно взаимодействие от страна на институциите. Според Първанов, това, което се случи в последните седмици не е основание за някакво удовлетворение и радост. “В българската политика се връщат нрави, които бяхме позабравили, които бяха характерни за началото на прехода”, коментира той по отношение на исканията на управляващите за импийчмънт, отчитайки факта, че върви непрекъснат процес на искане за отстраняването му и това на вицепрезидента Ангел Марин. Първанов заяви, че се абстрахира от особения език на дебата вчера в парламента.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни