Свързани новини

04.03.2010 15:27

Специално за 19’: Борисов: Между САЩ и Русия, избираме американците

Видян 2805 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вдругиден излиза премиерното съботно издание на 19’ – вестник Супер 19’. В него ще прочетете първа част от уникалното интервю на премиера Бойко Борисов. Държавен мъж №1 говори за себе си, за България и за света.


В първия Супер 19’ поместваме блиц-анкета. Министър-председателят е поставен от нас пред няколко твърде важни дилеми. Трябва да избере или/или.


От политическа гледна точка най-интересният му отговор е на поставяния много интензивно напоследък, покрай АЕЦ, газопроводите, ракетния щит, въпрос кой е по-добър за България: Щатите или Русия?


Борисов отговаря: “По принцип Щатите. С Русия имаме други връзки, свързани с културата, с историята, с това, че сме им благодарни за всичко, което са направили по време на Руско-турската война. Но Щатите са ни стратегически партньори”.


На вмятането, че най-гледаното шоу на Първи канал на руската телевизия направи гег - като кимал на американците, те са го разбрали, че им казва „да“, а всъщност е имал предвид „не“ за ракетите, Борисов отвърна: “За хубаво или за лошо, и в Европа, и в Америка знаят кой е премиерът на България. Знаят какво зависи от него”.


Във връзка с друга актуална тема, която през последните дни е много коментирана покрай поредните скандали на едното му вице с президента, премиерът бе поставен от нас пред дилемата: Цветанов или Дянков?


Борисов отговори: “И двамата. Това са двата стълба – сигурност за хората и пари, които да харчат”.


Малко по-различен, но съществен нюанс се усеща в отговора на питането: Костов или Волен?


“И от двамата имаме нужда”, гласи красноречивият премиерски ответ.


Цялото блиц-препитване и особено личната му човешка страна можете да прочетете в Супер 19’ вдругиден. Идната събота пък иде ред на пространните отговори на Борисов по различни теми от живота.


Във вестника ще намерите също така пикантни четива за водещите политици и олигарси на България. Показваме новия сарай на Ахмед Доган, който до момента е неафиширан, макар да се намира пред очите на мнозина. Разказваме как олигарси и министри карат заедно ски. Сензационни снимки на политици и звезди и големите клюки в шоубизнеса също са намерили място в уникалното съботно издание. Най-ценна в него е колекцията Великите икони на България. В първия брой поместваме несравнимата сребърна Богородица от 1831 г., която победи турците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови