02.03.2010 18:17

Баща от Червен бряг уби едното си дете и рани тежко другото

Видян 1511 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сигнал за тежък инцидент в Червен бряг е получен днес по обед в полицията, съобщават от пресцентъра на МВР, предаде БГНЕС.


Днес на обед възрастен жител на града съобщил, че минути по-рано синът му е нанесъл прободни рани на двете си деца. Едното дете е починало, а другото е настанено в болницата в Червен бряг, а после е откарано в плевенската болница. По-късно бащата се обесил в къщата на семейството в квартал Пети. Предстои изясняване на причините, довели до трагедията, както и на всички обстоятелства, свързани със случая. Полицаи от местното районно управление и от областната дирекция в Плевен извършват оглед на мястото на трагедията.


Трагедията се разиграла днес около обяд. В 12:20 часа в полицията в Червен бряг 52-годишен мъж съобщил, че в стая на къщата си е открил тялото на внучката си. Момиченцето /1,5г./ било прободено в корема и гърдите. До безжизненото телце била сестричката й – момиченце на две години и половина, с прободна рана в корема. В постройка на двора възрастният човек открил и тялото на 27-годишния баща на двете деца. Незабавно на местопрестъплението са изпратени полицейски екипи. Раненото дете е настанено в болницата в Червен бряг, където му е извършена спешна животоспасяваща операция. По-късно е транспортирано в Плевенската болница. Телата на бащата и починалото дете са в Катедра Съдебна медицина. Изяснено е, че 27-годишният баща има 13 криминалистически регистрации в полицията за кражби, унищожаване на чуждо имущество, кражба с използване на МПС. Осъждан е на пробация. Все още огледите продължават и се изясняват обстоятелствата около трагичния инцидент. Сезирана е прокуратурата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец