02.03.2010 17:14

Асансьор с бременни жени пропадна в Майчин дом

Видян 1827 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пет души са пострадали при инцидент с пропаднал асансьор в Майчин дом и са настанени за лечение в Клиниката по спешна медицина на ВМА.


Четири от тях са бременни жени, които са с травми и фрактури предимно на долните крайници, един е мъж, приет с контузии. При нито една от пациентките няма опасност за живота, както на майката, така и на плода.
В Пирогов са петима от пострадалите при скъсването на асансьорното въже. Това са Д.Д., на 31 г., Н.Г., на 33 г. /бременна/, Н.Т., на 27 г., П.Д. 58г. /акушерка/. Сред пострадалите има и един мъж – М.В., на 27 г. В момента текат изследвания на пострадалите.
Днес около 15.45 часа в УМБАЛ Пирогов са приети две жени от Майчин дом, с различни увреждания. Жените са пострадали, след като се е скъсало въже на асансьор. В него са пътували около 10 бременни, родилки и акушерки. Приети са още акушерка и бременна в 8-ия месец, като от здравното заведение съобщиха, че в момента се провеждат прегледи на пострадалите.
По информация на пазачите в асансьора са пътували 10-12 човека. Минути по-късно на място пристигнали два екипа огнеборци. Оказва се, че асансьорът е пропаднал, докато се е движел от седмия към първия етаж. На нивото на четвъртия етаж асансьорът рязко пропаднал надолу и се заклещил между първи етаж и мазето. Пожарникарите успели да изкарат 12-имата без сериозни контузии, но четирима от тях имат различни леки наранявания. По първоначални данни сред пътниците в асансьора е имало и три бременни жени. Те не са пострадали и са настанени в Майчин дом. Предстои изясняване на причините за инцидента. На мястото е изпратена група от СДВР, която в момента прави оглед. Информацията е цитирана от БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния