Свързани новини

23.02.2010 12:00

Девет души са задържани в операция Факирите

Видян 1519 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Девет души са задържани в хода на специализираната операция по противодействие на противозаконното отнемане на автомобили с кодовото название Факирите, съобщиха от пресцентъра на МВР. В операцията участват екипи на ГД Криминална полиция, ГДБОП, СОБТ, СДВР и областните дирекции Благоевград, Монтана и Плевен. Проверени са десет адреса, съобщава БГНЕС.
На етапа са задържани: С. Я. /34 г./, известен с прякора Дългия, криминално проявен за противозаконно отнемане на автомобили и застрахователни измами; Ц.В. - Синигера /27 г./ - криминално проявен за противозаконно отнемане и изготвяне на фалшиви документи за автомобили; Ц. П. - Мечката - също с регистрации за противозаконно отнемане на автомобили; Б. К. /39 г./, известен като Младежа. А. Г. - Енота /33 г./; Л. А., П. М. - Пуйко, Е. З. и К. Н.
На претърсените адреси са намерени голямо количество документи за регистрация на автомобили, договори за покупко-продажба, пълномощни, компютърни конфигурации, инструменти за отключване и привеждане в движение на колите. Групата е структурирана изключително добре, някои от участниците в нея са имали ангажимента да осигуряват гаражи, където са укривани автомобилите - предмет на престъпно посегателство, други са изготвяли неистински документи за регистрация. В хода на операцията са намерени и иззети два автомобила - Ауди А 4 с интервенция по рамата, откраднато през 2009 г. в София, и Мерцедес 220 CDI с несъответствие в документите за регистрация, както и множество чужди и български регистрационни табели. Операцията продължава. Паралелно с нея се провежда и специална операция на ГДБОП и СДВР за привеждане в известност и профилактиране на криминално проявени лица от силовите структури на организирани престъпни групи, известни като „силоваци”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Отцепиха района до детска ясла в Русе заради тяло

Откриха тяло до ясла в Русе, районът е отцепен

Отцепиха района до детска ясла в Русе ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв