Свързани новини

18.02.2010 14:16

Момичешки банди налагат момчетата

Видян 1582 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерките на момичешки банди в Бургас системно бият и тормозят момчетата в училищата. До тези изводи са стигнали инспекторите от местната комисия за борба  противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, алармира dnes.bg. Другият шокиращ факт, е че престъпления извършват вече и 7-годишните деца, срещу които се завеждат възпитателни дела. Най-обезпокоителното в случая е, че агресията придобива застрашителни размери, тъй като агресивните деца не осъзнават какво правят, твърдят психолозите. Размяната на шамари и юмруци в междучасието и заснемането с GSM на съученик, когото бият и малтретират, вече не се счита за агресия, допълва медията.
Причината за този вид садизъм е, че все повече деца растат сами, лишени от родителски грижи. Те са оставени на произвола на съдбата от семействата си, които са заминали да работят в чужбина. Повечето от тях обаче стават контингент на Комисията за борба срещу противообществените прояви, твърдят експертите от комисията. Според тях подрастващите
намират по-лесния начин, за да оцелеят – крадат, включват се в групи за разпространение на екстази, марихуана и по-твърди наркотици.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак