Свързани новини

17.02.2010 11:02

Съдът в Гевгели ще гледа делото срещу Спаска Митрова

Видян 2079 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Общинският съд в македонския град Гевгели ще разгледа на заседание днес иска на Воислав Савич срещу Спаска Митрова, с който той настоява тя да бъде лишена от правото да отглежда детето им Сузана, информира БГНЕС.


Ищецът ще се позове на резултатите от назначената психиатрична експертиза и становището на Социалния център в града. Спаска Митрова вече излежа тримесечна присъда в затвора в Скопие във връзка със същото дело и бе освободена предсрочно на 8 октомври. Македонският съд в Гевгели лиши Митрова от правото да отглежда дъщеря си Сузана като последица от нейното принудително задържане в затвора. Сега майката е решена да обори обвинението като нищожно с помощта на адвоката си Любомир Михайловски, бивш вътрешен министър на Македония. Правният абсурд в делото „Македония срещу Спаска Митрова“ достигна кулминацията си на 15 януари тази година, когато Социалният център в Гевгели и Воислав Савич поискаха тя отново да бъде вкарана в затвора за 6 месеца, защото не била осигурила легло за бащата, когато той идвал на свиждане с детето й. Днес тези аргументи отново ще влязат в действие, въпреки че Митрова вече изтърпя наказанието си. Според адвокати и граждани на македонския град Гевгели, съдебната разправа над нея е организирана от управляващите среди в Скопие в отговор на нееднократните изявления на подсъдимата, че се чувства българка по произход и самосъзнание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да обърнете внимание към детайлите във вашата работа

Денят е подходящ да обърнете внимание към детайлите