Свързани новини

02.02.2010 09:34

ДПС готово да си сътрудничи с управляващите

Видян 1415 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Готови сме за сътрудничество по теми и политики с управляващите, каза зам. председателят на ДПС и депутат Христо Бисеров, цитиран от БГНЕС.


По думите му трябва да се изгради широка парламентарна подкрепа по разумни приоритети, като например възстановяване доверието на Европа към страната и излизане от икономическата криза. Не трябва да се палят искри на национализъм и управляващите трбява да се дистанцират от националистическите партии, смята Бисеров. Според него едно е сътрудничеството по теми, друго по партии. Така той отговори на въпрос дали ДПС би се дистанцирало от стратегическото си партньорство с БСП, ако даде подкрепа за управлението. Държавата се управлява непрофесионално, заяви Бисеров. Даже тя не се управлява, а нещата просто се случват, допълни той. Едно от обясненията според него е, че Бойко Борисов не е професионален политик. Другото обяснение е, че ГЕРБ не е подготвена за властта. Бисеров разкритикува посещението на премиера в Турция, като отбеляза, че всичко което е искал турският премиер го е постигнал, а Борисов не. Според него пътуванията на премиера зад граница са повече за вътрешна консумация и приличат на подобни шумни визити от миналото.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.