Свързани новини

09.12.2009 13:28

Кокинов: Очакваме резултатите от експертизата за Масларова

Видян 1373 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокуратурата очаква резултатите от пълната финансово-счетоводна експертиза по разследването срещу бившия социален министър Емилия Масларова. Градският прокурор на София Николай Кокинов уточни, че от нейните изводи ще зависи дали на Масларова ще бъде повдигнато обвинение за длъжностно престъпление, информира БГНЕС.


Според Кокинов е малко вероятно да не се потвърдят изводите от частичната експертиза, че като социален министър Масларова е ощетила бюджета с близо 10 милиона лева. Въз основа на тази експертиза главният прокурор поиска депутатския й имунитет. Прокуратурата разследва случаи на неправомерно изразходвани средства по програмата "Красива България", каза още Кокинов и така опроверга бившия депутат Младен Червеняков, че има постановен отказ от образуване на досъдебно производство.
Няма напредък по разследването срещу Сергей Станишев. Градският прокурор на София обясни, че се чакат становищата на експерти в областта на сигурността, за да могат разследващите да решат дали да повдигнат обвинение срещу бившия премиер за разгласяване на класифицирана информация.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог