Свързани новини

03.12.2009 16:01

Изкарват убиеца на Радостина луд

Видян 2647 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Защитата на сочения за убиец на Радостина Евтимова – Георги Цветанов ще се опита да го изкара луд, за да го отърват от затвора. Временната невменяемост или дори лудост се оказват последната възможна отчаяна крачка на защитниците на сина на варненския общински съветник от СДС Цанко Цветанов да спасят кожата на младежа. Това са споделили близки на двете страни на процеса за кървавата драма, разиграла се през март тази година в апартамент в кв. Левски в морската столица. По думи на частния обвинител по делото за убийството на 21-годишната студентка Иван Томов на защитата не са останали никакви процесуални способи, с които да докаже невинността на клиента си. Той уточни, че искането за петорна психиатрична експертиза е единственият им шанс да отърват Георги от осъдителна присъда. Да допусне Варненският окръжен съд едно такова искане, защитата на Цветанов ще трябва да докаже, че в предната експертиза има пропуквания.


„Не виждам обаче как може да бъде убеден съдебният състав в това, че по време на убийството Георги е бил в състояние на афект, а е нанесъл 54 рани. Освен това, както вече се знае, жертвата е била смляна от бой преди това", категоричен бе адвокат Томов. Той добави, че подобно искане защитниците ще трябва да направят, след като подсъдимият даде обяснения за касапницата. Според зам.-окръжния прокурор на Варна Радослав Лазаров, който е и наблюдаващ делото обвинител, са събрани всички необходими доказателства, които да позволят приключването на процеса с осъдителна присъда за Георги Цветанов следващата седмица от 7 до 9 декември.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.