Свързани новини

24.11.2009 18:22

Лечков: Нямам нищо против министър Караджова

Видян 1210 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нямам нищо против министър Караджова. Моята роля е да упражнявам натиск върху управляващите, за да си вършат работата. Така коментира кметът на Сливен Йордан Лечков настояването си министър Нона Караджова да си подаде оставката, информира БГНЕС.


Въпросът е да вървят нещата, които ние сме начертали като програма в нашата община, заяви още той. На въпрос за бъдещето на водния проект на Сливен той коментира, че ако се подобри комуникативността и се спазват всички изисквания и правила, се надява, че процедурата може да започне. Всичко ще приключи в края на 2011 г. при най-оптималния график. По думите на Лечков община Сливен е подновила със собствени средства водопреносната мрежата.
На въпрос дали е достатъчен контролът върху проекта и поръчката, той каза, че в общината все още няма процедура, за да се говори за нарушения. "Ние си знаем задачите и не искаме привилегировано отношение, а просто да се спазват правилата", категоричен е Лечков. Сдружението на общините би трябвало да е независимо и да не се политизира, смята още кметът на Сливен. Относно авансовите 20 % финансиране, Лечков смята, че след днешните разговори с Министерството на финансите и държавните органи, ще се стигне до споразумение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец