Свързани новини

19.11.2009 12:05

Лютви Местан и Кирил Добрев не помнят да са имали контакти с Красьо Черния

Видян 1844 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отговорно заявявам, че нямам памет за осъществени контакти с лицето Красимир Георгиев. Това е записано в писмо до главния прокурор Борис Велчев от народния представител Лютви Местан, предаде БГНЕС.


Във връзка с изнесената вчера информация от председателя на парламентарната комисия за борба с корупцията Яне Янев, че името му фигурира в телефона на Красимир Георгиев, Лютви Местан настоява да му бъдат предоставени всички данни, свързани с него по този повод. В писмото на Местан до главния прокурор се казва: " Доколкото битността ми на народен представител съдържа ежедневно общуване с множествено знайни и незнайни за мен граждани, във втория случай подчертано по тяхна инициатива, няма как да съхранявам в съзнанието си каквато и да е конкретика. Съзнанието ми, обаче е неизменно услужливо за неукоримостта на който и да е мой разговор". В такава ситуация един политик няма право да мълчи, каза още депутатът от ДПС. Той настоява да му бъдат предоставени, както на него, така и на всички електронни и печатни медии, наличните данни за него: час на повикване, продължителност на разговора, адресат и адресант, съдържание на разговора и смс-ите. Зам. председателят на ДПС иска пълна "хигиена" на публичността по случая, за да не се стигне до абсурд. Според него на исканията му няма да бъде отказано. Самият той е убеден в неукоримостта на разговорите си. Депутатът от Коалиция за България Кирил Добрев обясни, че също е поискал от кабинета на главния прокурор допълнително информация по казуса с разговорите с Красъо Черния. "Не познавам, не съм виждал и не съм водил комуникация с това лице", каза още той. Добрев обясни, че и снощи е получил SMS от непознат номер, че е "комунист и човек на Гоце". Ако всичко не беше толкова страшно, щеше да бъде много смешно", заяви депутатът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.