Свързани новини

11.11.2009 09:17

Костов: Не може президентът да защитава Станишев от закона

Видян 1710 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не може президентът да защитава хората от закона, както е със Станишев, заяви съпредседателят на Синята коалиция и лидер на ДСБ Иван Костов по БНТ.


Не може президентът да казва, че когато изтича класифицирана информация, това е маловажно подхвърляне на папки, каза Костов. Това е защита на самия президент, заяви той, защото утре може да дойде папката от Ирак по сделката петрол срещу храни. Президентът не може да подценява изтичането на класифицирана информация. Според Костов иракския проблем хвърли голямо петно върху България. Разследването за финансирането на БСП от режима на Саддам Хюсеин бе преустановено. Имаше укриване на истината, заяви още Костов. Според него въпреки че това е стара история, тя не изчистена и това е достатъчно основание за импийчмънт на Първанов. По думите на Костов президентът трябва да освободи посланиците и ако не помогне да се очистят изборните нарушения, тогава властта ще се възпроизведе. Според лидера на ДСБ Първанов трябва да промени поведението си и да застане на правилната страна – на борбата срещу мафията във властта и на изчистването на България. Защото ако тръгне да защитава мафията, той неминуемо е нарушил закона и Конституцията. Очаквам днес Народното събрание да го изправи пред много сериозно предизвикателство, каза лидерът на ДСБ и добави, че тези посланици са лишени от доверието на правителството и президентът според него блокира работата на управляващите. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци