Свързани новини

08.11.2009 11:39

Борисов към МВР: До нова година ще получите това, което ви е липсвало досега

Видян 1507 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-строги присъди за отвличанията, обяви премиерът Бойко Борисов, който присъства на празника на служителите на МВР пред паметника Незнания войн, предаде БГНЕС.


На бюрото на премиера в момента се намират промените в НК, които по съвет на правосъдния министър Маргарита Попова ще бъдат средството, с което новото правителство ще се справи с отвличанията, подчерта Борисов. Сред успехите на полицията премиерът отчете няколко предотвратявания на отвличания, както и успехите в борба с контрабандата на наркотици. Борисов обеща на полицаите до Нова година да им осигури това, което досега е спирало работата им. Според Борисов, президентът Георги Първанов не е подписал указа за освобождаване на посланиците ни от САЩ и Турция, защото е отсъствал от страната и не е запознат с подробностите около случая. По думите на министъра на вътрешните работи и вицепремиер Цветан Цветанов българската полиция не е чувствала подкрепата на държавата, а от сега нататък ще може да разчита на сигурност от нейна страна . На тържеството по случай 130 години от създаването на българската полиция присъстваха Маргарита Попова, министър на правосъдието, цялото ръководство на МВР Цветелин Йовчев, председател на ДАНС и други.


Според Борисов има достатъчно документи, който доказват нарушенията в изборния процес в Турция и САЩ. Затова 17 човека решихме единодушно в МС, посланиците да бъдат отзовани, каза Борисов. Той разтълкува отказа на президента да разпише отзоваването на двамата посланици в тези страни, с желанието на Първанов да се запознае по по-подробно със събраните факти. Имало е много отзовани посланици. През последните години посланиците са само от ДПС, БСП и НДСВ, заяви Борисов и подчерта, че ако му се делегира отговорност за управлението, ГЕРБ също трябва да има посланици. Борисов се обърна към служителите на МВР, че от тях ще се очаква много и ще се разчита на тях.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец