Свързани новини

07.11.2009 09:48

Борисов: Спрях кражбите на гори и осигурих пари за големи проекти

Видян 1117 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спрях кражбите на българските гори и осигурих пари за големите инфраструктурни проекти, заяви премиерът Бойко Борисов, изброявайки успехите на новото управление, информира БГНЕС.


От първите ми сто дни 30 бяха почивни през август, каза Борисов. Той отбеляза, че всеки един от тях му е бил броен. Според него, за този период партия ГЕРБ е "задръстила парламента със закони". Премиерът отрече те да са лобистки. Борисов е много доволен от работата на парламентарната си група. По думите му е било необходимо техническо време, за да могат новите хора в парламента да се ориентират.
Премиерът е доволен и от работата на своите министри. Като единствен упрек, той посочи изразеното през последните дни желание на Синята коалиция и Атака да се извършат промени в средния ешелон на властта.


Попитан дали Станишев е лош човек, Борисов каза: "Станишев бе премиер на тройната коалиция. Всички безобразия са извършени от тях. Ако не е искал, защо не се е махнал, излязъл на избори и спечелил вашето уважение". Кликата на Станишев ни нанесе тежки поражения. Пицата е постна, защото те са откраднали каймака, продължи той. "Видно е, че са крали пари, че е управлявано лошо. Погледнете какви доклади липсват от ДАНС – за контрабанди, специални поръчки и др", добави Борисов. Той заяви, че сега вече всичко се разплита и прокуратурата започва да работи. Хората искат да има справедливост. На въпрос за царските гори, Борисов заяви, че тече съдебен процес и, "каквото се произнесат съдиите, ние ще го приемем".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и