Свързани новини

02.11.2009 10:45

Дърева: Следващият атакуван ще бъде президентът

Видян 1389 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В следващия публичен скандал, ще бъде замесено името на президента Георги Първанов. Това каза политическият анализатор Велислава Дърева, цитирана от БГНЕС.


Според нея Първанов е единствената силна фигура в момента. Той е стожерът на България, който трябва да бъде омаскарен. "Президентът ще бъде атакуван”, категорична бе Дърева. Тя прогнозира още, че „доклади от части колекции ще продължават да се вадят периодично от различни кланове в службите – ДАНС, МВР – и ще продължат да се произвеждат генно-модифицирани продукти като РЗС и Атака”.
„Червените куфарчета” са „градска легенда, която се върти от 20 години”, допълни Дърева. Според нея не БСП, а десницата е била тази, която в годините на прехода е държала всичко. „Колко години БСП не беше на власт? Не беше ли десницата, която държеше всичко. И първия закон, който внесе не бе за реституцията, а за съдебната власт. Само няколко дни по-късно 650 магистрати бяха изхвърлени, а 60 хиляди полицаи и барети ги последваха”, обясни Дърева. Тя припомни, че след 10 ноември бившите тайни служби в България се разделиха на СИК и ВИС.
„Когато тръгнат да търсят митичните куфарчета, опират в тях. Затова никой не ги разследва”, смята Дърева.
По повод вътрешно-партийното напрежение в левицата, тя заяви, че това, което в момента се случва в БСП, е от полза за ГЕРБ. Дърева видя политически знак в решението на пленума от събота да остави емблематична фигура като Георги Пирински, извън новото Изпълнителното бюро на партията. „Той е стожерът, единият от символите за желание за реформа в БСП. А Националният съвет зачерква цялото това усилие".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество.