Свързани новини

10.10.2009 10:05

Бивш министър става адвокат на Митрова

Видян 1534 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият министър на вътрешните работи на Македония Любомир Михайловски-Джанго ще бъде адвокат на Спаска Митрова. Михайловски лично потвърди, че ще защитава интересите на Митрова в съда, съобщи БГНЕС.


Спаска Митрова, която от вчера се намира в България, бе освободена от затвора "Идризово" в Скопие в четвъртък сутринта, 20 дни преди изтичането на тримесечната й присъда. Освобождаването е станало по решение на ръководството на затвора благодарение на доброто поведение на Митрова. Михайловски съобщи, че още преди месец е получил покана да бъде нейн адвокат. "Аз се срещнах с Митрова и тя ми предложи да я представлявам в съда", каза той. Михайловски ще представлява Митрова в делото срещу нейния бивш съпруг в спора за детето им.
Не знам къде се намира и в какво състояние е детето ми, каза Митрова след срещата си с премиера Борисов в Сандански вчера след обяд. Тя благодари на държавата за голямата подкрепа, която й е бе оказана докато бе в затвора в Идризова край Скопие и допълни, че усеща защита от нея. "Македония за мен е чужда. Искам да си взема детето и да отида там, където ми е мястото", подчерта тя.
Междувремено в Скопие началникът на кабинета на македонския министър-председател Никола Груевски Мартин Протогер официално осъди поведението на българския министър Божидар Димитров в случая със Спаска Митрова. Според Протогер Димитров се държи несериозно и търси личен интерес в случая за сметка на междудържавните отношения. Той категорично отрече да е имало натиск върху Груевски за освобождаването на Митрова. "Димитров принадлежи на миналото", каза още началникът на кабинета на Никола Груевски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци