Свързани новини

07.10.2009 09:56

Румен Овчаров: Иди си с мир, Сергей

Видян 1341 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Иди си с мир, Сергей", призова председателят на софийската градска организация на БСП Румен Овчаров, цитиран от БГНЕС.


Според него се лансира поредната порция прах, с която трябва да се запази статуквото на конгреса. За тези три месеца след изборите нищо не можа да се случи в БСП, каза Овчаров. Станишев не направи нищо за това време – за каква промяна може да става дума, попита той.
Овчаров цитира едно изказване на Филип Котлър, който е казал, че когато духа вятър, някои строят стени, за да се крият зад тях, други правят вятърни мелници, за да използват този вятър. "Очевидно, че Станишев прави първото". Според него предлага се камуфлажна промяна, но сериозният разговор за БСП предстои.
Станишев е знаел за всичко, което се случва, въпросът е поема ли отговорност, което става по този начин (като се оттегли - бел.ред.), добави Овчаров. Ако по времето на Жан Виденов беше разбита тезата за най-компетентните управленци, които притежаваме, сега беше разбита тезата, че БСП има право да управлява, защото го прави за хората. „Кой беше Сергей Станишев, нали Георги Първанов го извади като зайче от ръкава си и веднага стана незаменим?“, отговори Овчаров на въпрос дали има някой, който може да го смени като председател на партията. Овчаров заяви, че той няма да се кандидатира, за да бъде алиби за „поредната група некадърници, които да се оправдават, че този им пречел, или онзи“. Той смята, че Георги Кадиев също няма да бъде кандидат за председател на партията – той е кандидат за кмет на София. „Не ми трябва БСП на мен, трябва ми работеща партия, която да не задоволява един човек или кръг“, каза още Румен Овчаров, според когото партията има нужда от радикална промяна и от нови лица.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион