Свързани новини

06.10.2009 13:32

РЗС подкрепи Румяна Желева за еврокомисар

Видян 1428 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партия „Ред, законност и справедливост“ подкрепи кандидатурата на Румяна Желева за еврокомисар на Годишната конференция на консерваторите в Манчестър, съобщиха от пресцентъра на партията, цитиран от БГНЕС.


От 5-ти до 8-ми октомври се провежда годишната конференция на Консервативната партия на Великобритания. На нея участват председателят и зам. председателят на РЗС – Яне Янев и Димитър Абаджиев, и международният секретар на партията – Живко Темелков. Вчера на поредица от срещи с евродепутати те са лобирали пред Съюза на европейските консерватори и реформисти, Румяна Желева да бъде избрана за еврокомисар. Янев и Абаджиев са изтъкнали, че е некоректно да се издига паралелна кандидатура в България особено, когато се знае, че бъдещият еврокомисар трябва да представлява правителството, тъй като се номинира от него и трябва да носи отговорност и за действията на изпълнителната власт.
РЗС счита, че кандидатурата на Надежда Михайлова е провокативен опит на определени сили в България, които искат да покажат, че ГЕРБ не може да управлява самостоятелно. Яне Янев е информирал ключови евродепутати от Групата на европейските консерватори и реформисти, че РЗС подкрепя правителството на ГЕРБ не за сто дни, а за 6 месеца и е настоял да се даде шанс на ГЕРБ в това число и да има еврокомисар, за да може да реализира поетите ангажименти за генерална промяна в България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,