Свързани новини

27.09.2009 15:34

Полицаят, убил Рижа бил бодигард на Галеви

Видян 9190 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 3.4000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившата барета Петко Лисичков, който застреля с 3 куршума криминалнопроявения Калоян Стоянчев-Голямата Рижа в Бургас, е бивш бодигард на Пламен Галев в Дупница. Това коментира оживено цяла Дупница след инцидента в квартал “Меден рудник”, пише регионалният в. "Струма".
Преди три години ексбаретата лично карал черния джип на Пламен Галев и патрулирал пред основно училище “Евлоги Георгиев” в Дупница, където пазел децата на местния ъндърграунд. Той е изключително интелигентна и ерудирана личност, категорични са дупничани, които го възприемат като неагресивен тип, даже смятат, че е вежлив и галантен мъж.
Лисичков е напуснал полицията почти по едно и също време с Пламен Галев и Ангел Христов - около 1993 година. През 2003 година, когато е бил гард на Пламен Галев, името му нашумя със скандал в Петрич, при който той бе заловен с вещество за производство на амфетамини. Петко Лисичков бе шофьор на камиона с 24 бидона хлорацетон, заловен до бившата Вътрешна митница - Петрич на 8 август 2003 година. Стойността на заловения прекурсор се изчисляваше на 3 милиона долара по цени на съдебната система.
Калоян Стоянчов - Малката Рижа е под седемдневен арест, наложен от Бургаския съд. След погребението на брат си, пред фитнес зала „Титан“ в к/с „Изгрев“, Калоян е стрелял многократно във въздуха с газов картечен пистолет.
Само за един ден 3 000 бургазлии подкрепиха с подписка и митинг бившата барета. И двете акции бяха позиционирани в центъра на града и в к-с „М.Рудник“. Граждани се оплакват, че са заплашвани от дебеловратите хора на Големия Риж, заснети от камерите на СКАТ..


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей