Свързани новини

24.09.2009 09:35

Янев: 15 000 заявления за гласуване в Турция са попълнени от двама души

Видян 1791 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика има постъпил сигнал за хора, които са организирали фалшифицирането на вота в Турция, заяви председателят на комисията и лидер на РЗС Яне Янев, цитиран от БГНЕС.


Двама служители на външно министерство - Евгени Генев и Стоян Гочев са извършили незаконни действия както в разкриването на секции, така и и в диктуването на данни от изборната нощ, каза Янев. По думите му от 1 до 20 август 15 000 заявления за гласуване от Турция са попълнени от двама – трима души, защото почеркът е един и същ.
Евгени Генев е брат на една от ПР-ките на Сергей Станишев, каза Янев. Той заяви още, че е подал нов сигнал срещу Христолов (собственик на „Ботев“ - Пловдив – б.р.). Според него някакви италиански инвеститори фиктивно се опитват да върнат вече изнесени пари от „черна каса“. По думите на Янев футболната мафия е арогантна и феновете са недоволни от упадъка на българския футбол. Той каза, че ще предложи в комисията да бъдат извикани босовете на футбола, за да дадат обяснения.
По отношение на царската реституция, Янев заяви, че е изискал цялата преписка от анкетната комисия в предишното Народно събрание, която е работила по тези въпроси. Той каза, че има електронна поща и обаждания от братовчеди на Симеон Сакскобургготски, които се чувстват ощетени. Според Яне,в обаче, имотите трябва да се върнат в патримониума на държавата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци