Свързани новини

13.09.2009 12:54

Задържана е престъпна група от осем полицаи

Видян 1640 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вчера служители на Дирекция ”Вътрешна сигурност” - МВР под ръководството на Окръжна прокуратура – Враца са провели операция на територията на Бяла Слатина. В резултат на предприетите действия е задържана организирана престъпна група от осем служители на ОДМВР-Враца, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.


Екипът от централната дирекция на МВР извършил претърсвания в служебни помещения на МВР в Бяла Слатина и Козлодуй, а също и в домовете на М.М. / 37 г./- младши полицейски инспектор; А.М. /38 г/.-началник група “Пътен контрол” в РУМВР- Бяла Слатина, К.К. /44 г/.-оперативен работник; К.П./37 г./- полицай, Ц.Ц. /26г./-младши полицейски инспектор, П.К./30г./ - полицай, М.Б. /40г./- младши автоконтрольор, В.Ч./43г./-младши автоконтрольор.


В домовете им са открити металотърсачи, незаконен радар, около 3600 патрона от различен калибър, а в служебните им помещения - над 500 акта по ЗДвП, по които не е взето изискваното по закон отношение. Служителите на МВР са задържани за срок от 72 часа за престъпление по чл. 301, вр.чл. 26,вр.чл. 282, както и във връзка с чл. 321от НК затова, че срещу парични суми и услуги са укривали административни нарушения свързани със Закона за движение по пътищата, съставяли са документи с невярно съдържание за пътно-транспортни произшествия с цел застрахователни измами, изнудвали са за пари спрени шофьори - български и чужди граждани. Процесуално-следствените действия продължават, съобщи БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание.