Свързани новини

06.09.2009 15:17

Б.Нанев: Стабилно е състоянието на осемте приети във ВМА

Видян 1496 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

10 души бяха приети снощи във ВМА за прегледи, от тях осем останаха за лечение и наблюдение. Това каза пред БНР министърът на здравеопазването д-р Божидар Нанев, цитиран от БГНЕС.


Двама не бяха хоспитализирани. От тези осем, които останаха едната е жената, която е с пневмония и е взета от болницата в Охрид и транспортирана до ВМА. Останалите седем са с различни наранявания, поради падания и удари, които са получили от различни предмети, допълни Нанев. Нараняванията са най-често на главата и на крайниците. Направени са изследвания, скенери. Състоянието им е стабилно, няма живото застрашаващи състояния при тези пациенти. Вниманието към жената с пневмонията е по-голямо, тъй като има опасност да не се развие пневмонията. От всички 38, които се върнаха, осем останах за наблюдение, една част от тях ще бъдат изписани утре, уточни Нанев. Единственото, което помоли македонската страна е да изпратим двама съдебни лекари., които да участват в аутопсията, но те ще са само наблюдатели. Ще имаме наши специалисти, които ще участват в разследването на катастрофата. Наши медици освен тези лекари няма да има, каза още Божидар Нанев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Сравнително труден и напрегнат ден

Сравнително труден и напрегнат ден, най-вече в