Свързани новини

02.09.2009 15:45

Комисия ще проверява кабинета "Станишев"

Видян 1298 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес депутатите сформираха временна анкетна комисия за проверка на разходите, назначенията и сделките, извършени в последната година от мандата на правителството на Сергей Станишев, предаде БГНЕС.


Предложението беше внесено от 70 народни представители от Синята коалиция, ГЕРБ, Атака и РЗС. За него гласуваха 174 депутати, 8 бяха против и 22 се въздържаха. Според вносителите е наложително 41-то Народно събрание /НС/ да провери реда и условията на сключените сделки и направените назначения, и да се произнесе по тяхната законосъобразност.
Комисията се създава на паритетен принцип и ще се състои от 12 народни представители. Срокът за работата й е два месеца. Председател на комисията ще бъде Стоян Мавродиев от ГЕРБ, а заместник-председатели ще са Пламен Нунев - ГЕРБ и Николай Пехливанов - Атака.
ПГ на ДПС ще се представлява от Йордан Цонев и Алиосман Имамов, а ПГ на Коалиция за България - от Румен Овчаров и Пламен Орешарски. Останалите членове на комисията са Петър Хлебаров от Атака, Димо Гяуров и Иван Иванов от Синята коалиция, Тодор Великов и Дарин Матов от РЗС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак