Свързани новини

31.12.2021 08:13

2022: Добра за Рибите и Овните, много пари при Водолеите

Видян 43403 пъти | Коментари 0
Гласували 23 рейтинг: 3.7391
много слаба слаба добра много добра страхотна

Овен

 

След 12 г. отсъствие Юпитер отново ви посещава, така че очаквайте ново начало. Трябва да го посрещнете зряло, концентрирани и с по-малко страх от грешки. Първите 4 месеца ще бъдат за вас нещо като предверие, като антре за очакване, за да разберете накъде духа вятъра и отиват нещата. Излезли от сатурновата дупка около рождения си ден, ще усетите новото, ще се насочите към проектите в работата и любовта със свежи сили. Ще трябва покрай добрите перспективи, завинаги да се откажете от стари неща, да се консолидирате, да гледате нещата в дълбочина и да не бързате.

 

Телец

През първата половина на 2022 г. могат да се появят нови шансове. Тази година ви е дадена да оправите онова, което през 2021 г. не беше както трябва. През втората половина, когато Юпитер стига в съседната зодия Телец сякаш приближава до вас онова, за което мечтаете или се надявате. За да се получат нещата, ще трябва да се откажете от неща, с които сте свикнали и сте приели за абсолютни. В това е и ключът към успеха, все едно дали в работата или в любовта. Годината раздава награди на онези, които съумеят да играят и да преоткриват себе си и другите. Но без да бързат.

 

Близнаци

 

Не гледайте на 2021 г. с нови очи, важно е било да научите важни неща за себе си и за света наоколо. Изправени сте пред важен избор межзу януари и май. Не се страхувайте, дори да трябва да тръгнете по нов път. След преминаването на Юпитер в Овен нещата започват да се отварят за вас. Възможно е да добиете нови отговорности в деловата сфера. 2022 г. ви връща важен дар: креативността, лекотата и усмивката. Потръгва.

 

Рак

 

Трябва да кажете „Стига” на онова, което досега ви дърпа назад, а вие упорито го определяте като „сигурност” и се страхувате да прекрачите отвъд. Имате чувството, че промяната е неизбежна, като може да е работна, даже на местожителството. Годината може да тръгне трудно, но април се очертава добър за вас. Може да се оприличи на трамплин. Както се казва, „за да вземеш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което не си правил” . Деловите каузи ще останат на заден план, защото ви очаква качествено развитие във важна лична връзка.

 

Лъв

 

2022 г. за вас е крачка напред след 2021 г., която сякаш ви беше задържала на едно място с голям натиск и в работата, и в любовта. Сякаш ви беше поставила далеч от трона ви на крале, който трябва сега да си върнете. Ще вдигнете октавата, ще намерите време за някакво отдавнашно желание, за да стане действителност. И няма сами да чукате на отдавна затворените врати, за да се отворят пред вас, а може някой да ви покаже други порти, които лесно за се открият.  

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв