Свързани новини

15.08.2009 10:51

Измамникът Бърнард Мадоф обвинен и в съпружеска измяна

Видян 2330 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Счетоводителка на американска еврейска организация, ужилена от финансовия мошеник Бърнард Мадоф, е поддържала тайна продължителна интимна връзка с него. Това разкрива самата тя в книга, която предстои да излезе, информира БГНЕС.


Книгата на въпросната тайна любовница Шерил Уейнстийн е озаглавена "Другата тайна на Мадоф: любов, пари, Бърни и аз", и ще бъде пусната в продажба в края на август, обяви представител на издателството "Сейнт Мартинс". Шерил Уейнстийн е бивша счетоводителка на женската ционистка организация "Хадаса" и на нюйоркския културен център "Линкълн". От книгата става ясно, че в продължение на 20 г. тя е поддържала интимна връзка с Мадоф. Никой не познава Бърни като мен, твърди 60-годишната авторка, една от многобройните жертви на финансовата пирамида на Мадоф.
Той бе осъден на 29 юни на 150 г. затвор за една от най-големите финансови измами в САЩ за десетки милиарди долара.
Книгата е изпъстрена с пикантни подробности и е илюстрирана с неизвестни документи и снимки. Според представителя на издателството Джон Мърфи тя "ще разкрие един непознат Мадоф и ще изненада и скандализира читателите". Шерил Уейнстийн свидетелства на делото през юни срещу Мадоф, но тогава не обели и дума за връзката си с него. "Той е животно, което ни използва, за да задоволи собствените си потребности. Настоявам да го поставите в клетка с решетки“, заяви тя тогава. Колкото до съпругата на Бърнард Мадоф - Рут, съдебен изпълнител поиска тя да възстанови близо 45 милиона долара, които неправомерно е получила. Според съда сумата представлява сбор от парични преводи през последните шест години от фирми, в които г-жа Мадоф е имала участие според схемата на гигантската измама, изфабрикувана от съпруга й.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог