10.10.2008 15:10

Антония Първанова докарва до сърдечна криза Пламен Моллов

Видян 3889 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Як скандал разтресе централата на НДСВ във вторник вечер, съобщи plovdiv-online. На редовната сбирка на парламентарната група, министрите и заместник-министрите от НДСВ фурията милионерка Антония Първанова докарала бедния доцент Пламен Моллов до прединфарктна криза, твърдят жълти депутати. Поводът: групата разисквала кога да отиде на тийм-билдинг в Хисаря. Повечето предложения били за събота, някои смятали, че изобщо не трябва да се ходи насам-натам, а да се готви сериозно конгреса на НДСВ, който ще се проведе в края на следващата седмица в Габрово.
Председателят на ПГ на царистите Пламен Моллов обаче категорично настоявал жълтите да се съберат в хотел "Аугуста" в неделя вечер и в понеделник под строй да отидат в Пловдив на събитие, организирано от фондация "Фридрих Науман". Тогава д-р Антония Първанова яростно запротестирала с думите: "Ти ни правиш на маймуни, Пламене. Целта ти е да ни помъкнеш за масовка на събитие, на което ще участва твоята приятелка Поли Карастоянова. Стига си се излагал, стига си компрометирал групата...


Тази, която ни сервираше кафета в самолетите като пътувахме в командировки, сега искаш да я натрапиш на партията." Няма да ти мине номерът, пригласяли и други депутати. На страната на д-р Първанова застанали зам.-председателката на парламента Камелия Касабова и други народни представители.
"Карастоянова премина всякакви граници, наистина се натрапва на НДСВ", коментирала и Мия Мореро, която от години е дясна ръка на Симеон. Царистите са силно възмутени, че изпълнителната директорка на Националния борд по туризъм, която доскоро беше в ръководството на партията "Българска социалдемокрация" на Сашо Апашо, провалил ЦСКА и "Кремиковци", сега се опитва да завоюва позиции в НДСВ. За ракета-носител тя използва влюбения Пламен Моллов.
Царистите са много ядосани на шефа на парламентарната си група, че вместо да се фокусира върху проблемите на жълтата партия, която едва ли ще прескочи 4% бариера за влизане в парламента догодина, се замесва в кухненски скандали. Според източници от "Врабча" заместник-председателят на НДСВ Милен Велчев е във война с Моллов. Преди месец шефът на синдикат "Промяна" и съветник на Симеон Сакскобургготски Димитър Диманов събрал на обяд в гранд-хотел "София" Велчев и Моллов с цел да изгладят противоречията помежду си. Но безуспешно.Развръзката ще стане ясна в Габрово в края на седмицата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените