Свързани новини

13.08.2009 14:05

Шеф в ДАНС подаде оставка

Видян 1892 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Началникът на Отдела за специални акции (ОСА), който се занимава главно с финансови измами, е подал оставка, съобщи News.bg. Според източници на сайта Всеки ден става дума за Велин Хаджолов. Причина за оттеглянето от поста му станало предаване по телевизията, в което самоличността на тайния агент била разкрита. В ОСА работят около 12 души, които нищят далавери в енергетиката, източване на ДДС и всякакъв вид икономически престъпления. В правомощията на агентите от отдела са и акции, свързани с трафика на хора и стоки през граничните пунктове.


Това е вторият агент на българското ФБР, чиято самоличност е разкрита. Първият случай нашумя миналата година, когато Прокуратурата започна проверка по сигнал на ДСБ, че тогавашният вътрешен министър Румен Петков е осветил агента Алексей Петров. Неговото име беше замесено в скандала, заради който Петков си подаде оставката. Алексей Петров присъствал на срещата между ексминистъра на МВР и дупнишките бизнесмени братя Галеви. Съдът обаче не намери за виновен Петков и го освободи от наказателна отговорност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост, за