Свързани новини

10.08.2009 17:42

Зам.-министър на правосъдието проверява случая Очите

Видян 1906 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лично зам.-министърът на правосъдието Христо Ангелов се зае с осъдения на 4,5 г. затвор несебърски наркобос Димитър Желязков – Очите. Ангелов започна вчера разследване на документите, дали основание Очите да бъде преместен от затвора в Белене на по-лек режим в общежитието в Казичене.


Преди седмица, при една от разходките, морският мафиот размазал от бой пернишкия наркобос Стоян Кръстев – Драгановеца. Конкурентът на Очите все още е в затворническата болница, а момчетата от бригадата му ежедневно го посещавали.


До якия пердах се стигнало, след като Очите окончателно загубил битката за надмощие на територията на пандизчийското общежитие. Драгановеца водел по точки – той успял да спечели на своя страна не само пандизчиите, но и част от надзирателите, издайничат някои служители от затвора. Влиянието и отзивчивостта на Драгановеца били пословични - благодарение на него, съпругите на някои надзиратели дори се сдобили с работа. Морският мафиот направил няколко опита за преврат, за да заеме тарторското място, но без успех.


Както 19` писа, Митьо Очите е осъден м.г. на 4,5 г. затвор след като се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата по обвинение за участие в организирана престъпна група и разпространение на наркотици. Той започна да излежава наказанието си в Бургаския затвор, но бе преместен в Белене, след като стана ясно, че редовно е излизал извън решетките в градски отпуск.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец