Ас. Василев

Свързани новини

23.04.2024 09:23

Ас. Василев многократно приема контрабандистите с пудела в МинФин, натискал МВР за смяна на хасковския му шеф: Спецдоклад

Видян 1718 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стефан Димитров и баща му Марин Димитров, които са обвинени за участие в организирана престъпна група, са влизали нееднократно и в Министерството на финансите  на срещи с ПП-лидера Асен Василев, пише в доклад от МинФин за временната Комисия за разследване на корупционните практики в Агенция Митници. Път на Димитрови в министерството е прокарвал член на политическия кабинет на Асен Василев.

Според Гласове Димитрови не са влизали в министерството при управлението на други министри, а само по времето на Асен Василев.

В показанията си вече главният  секретар на вътрешното министерство Живко Коцев от ПП съобщава, че именно Асен Василев е искал от вътрешния министър Калин Стоянов да смени полицейския шеф в родния му град Хасково. Оттам са и семейство Димитрови. След като вътрешният министър му отказал, той започнал да бави финансирането за МВР в частта за капиталови разходи, твърди още Живко Коцев.

До момента обаче липсваше информация за познанство на самия Асен Василев с Димитрови. Защитната теза, чиято цел в съда не е да буди доверие, но поне да не може да се обори, досега навсякъде се върти около лайтмотива за случайни срещи.

Новата информация опровергава твърденията за случайност в срещите. Нещо повече, показва близост между всяко звено от държавното управление, излъчено от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ с баща и син Димитрови, обобщава Гласове.
Хасково е областен център и "шапка" на най-оборотния КПП на външна граница на ЕС у нас, като при ПП рязко падат митническите приходи за държавата. А ОПГ-то богатее.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей