Свързани новини

04.08.2009 16:36

Леля Цецка се преумори за 2 седмици, пече се на Евксиноград

Видян 2342 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само 2 седмици, след като с поемането на поста си заяви, че тя и всички депутати ще се потят цял август над законите и няма да излизат в почивка, шефката на парламента леля Цецка Цачева от Плевен се изтегна на плажа.


Дамата, която само преди 2 дни заяви, че е против привилегиите, се изтяга на татовата резиденция Евксиноград край Варна, където са отраснали Тошко Славков и Сергей Станишев. Като бивш член на БКП леля Цецка подходи отговорно към ръководството на парламентарната република и го остави във верни ръце. Народното събрание в нейно отсъствие ще се управлява от Лъчезар Иванов. Личният лекар на Бойко Борисов и шеф на софийския ГЕРБ обаче вчера бе атакуван от известния журналист и симпатизант на Генерала Сашо Диков.


В предаването Тази сутрин на бТВ той се възмути, че човек, чийто морал му позволява да насилва жените в семейството си, може да заема втория по ранг сан в държавата след президента. Диков определи това като “двоен стандарт”. Както е известно, дъщерята на депутата написа писмо до посланиците и се изповяда в медиите за лошото отношение на баща й към нея. Тя извади и медицинско свидетелство, което доказва думите й. С майка й обявиха, че ще водят и дело за домашното насилие. Пред бТВ Лъчезар Иванов, наричан още Мозъка, опроверга думите на Диков и дъщеря си и заяви, че неговата истина е съвсем различна и ще я оповести.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец