Свързани новини

31.07.2009 11:37

Н. Младенов: Да се върнем към това, което е работата на отбраната

Видян 1955 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изпитвам огромно уважение към институцията, в която присъствам, заяви министърът на отбраната Николай Младенов при връчването на дипломите на завършващите Военната академия „Георги С. Раковски“, предаде БГНЕС.


Вследствие на грешни политически решения тази институция беше доведена до тежко състояние, което преодоля и пое по правилния път, заяви в приветственото си слово министър Младенов. Той поздрави всички завършващи, обръщайки се към тях с думите: „Българските военни са тези, които са показали силата на духа на България. Българските военни са носителите на този дух“. Той посочи, че неговата задача през следващите години е да върне фокуса на политиците към основната роля на българската армия, за да може тя да възстанови своя капацитет и да изпълнява своите функции. „Да се върнем към това, което е работата на отбраната“, подчерта Младенов. През учебната 2008 – 2009 във Военната академия се обучават общо 1233 души. Сред тях са 37 офицери от 11 държави. Днес дипломите си за висше образование получиха 143 слушатели и студенти от 10 акредитирани магистърски специалности.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.