Свързани новини

27.07.2009 15:03

Доган: Без реваншизъм

Видян 1544 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на ДПС Ахмед Доган каза, че ще е много неприятно, ако заради липсата на парламенатрен опит на ГЕРБ, парламентът се превърне във функция на правителството, информира БГНЕС


Доган уточни, че по традиция на всеки нов кабинет се дават 100 дни толеранс. На въпрос усеща ли реваншизъм към себе си от страна на новите управляващи, той каза, че има предизборни настроения, но не трябва да има реваншизъм. Където е нарушен законът, трябва да има санкции.
"Но преследване на определени фигури, като моята персона, затова, че преча с моето съществуване...", каза лидерът на ДПС. "Ситуацията на г-н Борисов е сложна. Желая му успех, защото той има парламентарна група от 116 депутати, които нямат опит. Пожелавам им в близко време да асимилират парламентарния опит, да бъдат адекватни в парламента. Ето например, днес промоцията не беше по протокола, това е въпрос на опит. Аз на тяхно място по друг начин бих организирал този протокол, когато са победители.", завърши Доган.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!