Свързани новини

23.07.2009 12:03

Тачева: Попова е отличен професионалист

Видян 1791 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият и бъдещият правосъден министър Миглена Тачева и Маргарита Попова се познават от десетилетия. Тя е абсолютен професионалист, каза правосъдният министър Миглена Тачева, предаде БГНЕС.


Най-важното е да започне да се работи по концепцията за наказателна политика и наказателен кодекс, каза още тя по повод Доклада на ЕК за правосъдие и вътрешни работи. Имаме наказателна политика, но трябва парламентът да продължи обсъждането й и много бързо да се създаде работна група, която да започне да пише наказателен кодекс. Относно спорът от предишно заседание на правителството между министърът на регионалното развитие Асен Гагаузов и правосъдният му колега Миглена Тачева за предложение къде да бъде настанено Националното бюро за контрол на СРС-та, Тачева каза, че има решение. Ще бъде предоставен един етаж - стаите на "Дондуков", които се ползват от Министерството на правосъдието, ще бъдат предоставени на Министерството на образованието и науката. Там по принцип се помещава образователното министерство, уточни Тачева. От МОН ще прехвърлят на МП техникума "Сталин" срещу МОЛ-а на бул. "Стамболийски". Там ще настаним брачната колегия на СРС, за да започне строителството на СРС и Софийска прокуратура на терена, който беше предоставен от по-предходното правителство.
Бюрото на Бойко Рашков ще бъде в сградата на "Цариградско шосе". Там са 12 стаи, били са на МОН. Струва ми се, че за 23-членната комисия е достатъчно. Задлъжняла, но богата излизам от властта. Богата съм с контакти, емоции - положителни, отрицателни, с приятели, допълни Тачева.
Това е вечният спор дали чашата е наполовина пълна или наполовина празна, каза министърът по евопейските въпроси Гергана Паси на влизане в МС. Моето мнение за Доклада на ЕК за правосъдие и вътрешни работи е, че чашата се пълни, каза с шеговита усмивка Гергана Паси. Ако проследим графиката на пълнене на чашата от юли 2008 г. е най-интензивна. Оставаме перфектни механизми за координация, каза още Паси преди началото на последното заседание на кабинета на премиера Сергей Станишев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на