Свързани новини

22.07.2009 11:00

Обама за здравната реформа в САЩ

Видян 1166 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на САЩ Барак Обама свиква пресконференция, за да представи детайли около здравната реформа, която обеща на американските граждани по време на предизборната кампания за Белия дом, след като данните от новите проучвания сочат, че популярността му сред избирателите намалява, предаде БГНЕС.


Шест месеца след като встъпването му в длъжност привлече огромни тълпи и зрители пред телевизорите, рейтингът на Обама спадна с девет пункта до 55%, посочва изследването на USA Today и "Галъп", проведено тази седмица. Критично настроено заради високите залози, свързани със здравната реформа, за която Обама настоява за незабавни законодателни мерки, според проучването доверието на американското общество в здравната политика на президента е намаляла от 50 до 44%. Начинът, по който Обама се справя с икономическите въпроси, изглежда ключов за намаляването на неговата популярност, след като американците стават все по-песимистично настроени във връзка с разрешаването на икономическата криза.
Здравната реформа обаче, съчетана с усилията за справяне с най-тежката финансова криза от Голямата депресия през 1930 г. и растящата безработица в страната, изглеждат най-големите предизвикателства пред американския президент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци